close
تبلیغات در اینترنت
آموزش تهیه ته چین عربی

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه ته چین عربی

334 بار دیده شده

آموزش تهیه ته چین عربی

مواد اولیه:

برای 4 نفر

  • برنج 4 پیمانه
  • مرغ 4 قطعه
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • كاهو 1 كیلو گرم
  • كره نصف پیمانه
  • زعفران به میزان لازم
  • مغز آجیل (برای تزیین) به میزان لازم
  • لیمو (ریز و ترش) 4 عدد
  • برگ بو 4 عدد



طرز تهیه


1. مرغ را از شب قبل یا حد اقل 2ساعت قبل با مقداری كره،زعفران ،آب لیمو ترش ، برگ بو و یك استكان آب پیاز مزه دار میكنیم .

2. ظرف نچسبی را چرب کرده، تکه‌های مرغ را در آن می‌چینیم و مابین آنها گوجه‌فرنگی‌ها را خرد كرده و میچینیم روی مرغها را با كاهو میپوشانیم.دز ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و بعد از آبكش كردن آن را روی مرغ ریخته و دوباره كمی كاهو روی آن قرار میدهیم همین‌طور لابه‌لای برنج قرار می‌دهیم تا مواد تمام شود. 

3. بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه می‌گذاریم تا دم بکشد. كمی كره را روی برنج میدهیم و بعد از دم كشیدن برنج را داخل ظرف مناسب برمیگردانیم.

نکات:


1)بهتر است برنج را كمی پخته تر آبكش كنید كه قالبی در بیاید.

2)این غذا در پلو پز راحت تر طبخ میشود.

3)اگر دوست دارید به جای کاهو از اسفناج یا کرفس خرد شده استفاده كنید.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک