close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه شیرینی بادام زمینی برای عید

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

طرز تهیه شیرینی بادام زمینی برای عید

359 بار دیده شده

طرز تهیه شیرینی بادام زمینی برای عید

مواد لازم برای خمیر: 

  •    آرد: 250 گرم
  •    كره: 160 گرم
  •    پودر شكر: 80 گرم
  •    آب: دو قاشق غذاخوری
  •    وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری
  •    پودر بادام زمینی: 60 گرم
  •    زرده تخم‌مرغ: یك عدد

 مواد لازم برای داخل بیسكویت:

  •    كره: 50 گرم
  •    پودر شكر: 100 گرم
  •     كره بادام‌زمینی: 50 گرم
  •    پودر كاكائو: یك قاشق غذاخوری
  •    پودر بادام‌زمینی: دو قاشق غذاخوری
  •    پسته چرخ شده

روش تهیه: 

1. تمامی مواد خمیر را داخل كاسه‌ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شوند. این كار را می‌توانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را 15دقیقه در نایلون كنار می‌گذاریم تا استراحت كند. 

2. حالا خمیر را به قطر چهار میلی‌متر پهن كرده با كاتر موردنظر برش می‌زنیم و در سینی می‌چینیم. سینی را به مدت 20دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم. تمامی مواد میانی را دو دقیقه با همزن برقی می‌زنیم. 

3. كرم آماده شده را بین بیسكویت‌ها می‌كشیم و دو بیسكویت را به هم می‌چسبانیم و دور تا دور بیسكویت‌ها را داخل پسته چرخ شده می‌غلتانیم. روی بیسكویت‌ها را با شكر رنگی و اسپری رنگ خوراكی تزیین می‌کنیم. 

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک