آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

286 بار دیده شده

آموزش تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

مواد لازم :

 تخم مرغ، زرده جدا شده از سفیده ۳عدد
 پنیر خامه ای  سه چهارم پیمانه
 کره نرم ۵۶ گرم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
آرد نصف پیمانه
پوست لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند در صورت تمایل
* آویشن تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری


* آویشن تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری ( یا خشک نصف قاشق چای خوری)


طرز تهیه :
سفیده را هم بزنید تا سفت شود.
زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید.


پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.


سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید پنکیک پنج دقیقه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود.
پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳ دقیقه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را تکرار کنید.


پنکیک را بلافاصله و در صورت تمایل با پودر قند سرو کنید.
پنکیک را می توان به عنوان صبحانه یا اسنک عصرانه سرو کرد.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک