close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه مانی پلو

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

طرز تهیه مانی پلو

280 بار دیده شده

طرز تهیه مانی پلو

طرز تهیه مانی پلو

 

از غذاهاى سنتى دامغان مى باشد و بسیار پرانرژی، هم با گوشت و هم مرغ پخته می شود.

 

مواد لازم برای مانی پلو :

 مرغ 500 گرم 
 برنج 3 لیوان 
 لپه يک ليوان 
 كشمش پلویی و زرشک و رشته پلويى به مقدار دلخواه 
نمک، فلفل، زردچوبه ،زیره سیاه و زعفران مقداری

 

طرز تهیه مانی پلو :

در قابلمه‌ای یک تا دو قاشق روغن می ریزیم و روی حرارت داغ می کنیم. گوشت يا مرغ را در روغن کمی تفت می‌دهیم، پیاز داغ، زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم، پس از 1 تا 2 دقیقه دو لیوان آب به آن می‌افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم تا بپزد لپه را با دو لیوان آب می‌جوشانیم تا تقريبا پخته شود برنج را داخل آب جوش می ریزیم چند دقیقه به برداشتن برنج مانده، رشته و لپه را به آن اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش در آبکش می ریزیم گفتنی است که این پلو تقریباً زعفرانی است هنگام کشیدن در دیس لابه لای آن مخلوط کشمش و زرشک را می ریزیم و سطح روی برنج را برنج ساده می ریزیم تا بتوان طبق سلیقه تزئین کرد.

 

در صورت دلخواه هنگام دم کردن برنج، زیره را روی آن می ریزیم.

 

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک