آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

طرز تهیه دلمه بِه

165 بار دیده شده

طرز تهیه دلمه بِه

طرز تهیه دلمه بِه

 

طرز تهیه دلمه به :

پياز و گوشت چرخ كرده و زردچوبه و فلفل سياه يک قاشق رب را تفت دادم، لپه خيس خورده را حدود دو ساعت گذاشتم بپزد، سپس برنج را يک ساعت خيس كردم ١٠ دقيقه داخل آب جوش جوشاندم. لپه، برنج، (كشمش، زرشك، گردو خرد شده) هركدام در صورت تمايل، را به مخلوط گوشت اضافه كنيد و كمی تفت بدهيد.

 

سر بِه را جدا كنيد داخل آن را با قاشق چايخوری آرام خالی كنيد  (طوری كه به سوراخ نشود) داخل بِه را از مواد پر كنيد و سرش را بگذاريد. و سپس داخل سس بگذاريد.

 

طرز تهیه سس دلمه به :

پياز را سرخ کنید و زردچوبه و دو قاشق پر رب را سرخ كنيد و فلفل و نمك و كمی پودر دارچين، آلو خيس خرده، مقداری از بِه را كه از داخلش خارج كرديد، سركه و كمی شكر (اگر می خواهید ملس شود) را اضافه كنيد آب بريزيد تا سس بجوشد. بِه هاي پرشده را داخل سس بگذاريد (نصف بِه داخل سس باشد) تا حدود ٤٥ دقيقه بپزد، موقع سرو كمی جعفری خرد شده روی بِه بريزيد.

 

نکته برای تهیه دلمه به :

* وقتي به را خالي كرديد داخل كمي سركه و آب بگذاريد تا سياه نشود.

* می توانيد سبزی را هم داخل مواد بريزيد و سرخ كنيد.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک