close
تبلیغات در اینترنت
ساندويچ فرانسوی گرم

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

ساندويچ فرانسوی گرم

204 بار دیده شده

ساندويچ فرانسوی گرم

مواد لازم:

 

نان فرانسوي بلند=1 عدد

پنير كرافت شيشه اي=4 قاشق غذاخوري

مايونز=2 قاشق غذاخوري

سس خردل=كمي

سس كچاپ=كمي

كاهو خرد شده=به مقدار لازم

خيارسبز حلقه شده=1 عدد

گوجه فرنگي حلقه شده=1 عدد

زيتون سياه  حلقه شده=4 عدد

تخم مرغ آبپز حلقه شده=1 عدد

كالباس مكعبي شده=به مقدار لازم

پنير ورقه اي=2 عدد

 

 

طرز تهيه :

 

1- نان را طبق شكل از وسط باز كنيد.

 

2- يك طرف نان را با قاشق پنير كشيده سپس طرف ديگر نان را سس مايونز كشيده و كمي كچاپ ريحته و روي كچاپ چند قطره سس خردل بريزيد سپس دو طرف نان را روي هم فشار دهيد تا مواد جذب هم شوند.

 

3- مواد مورد نياز را لاي نان گذاشته سپس پنير ورقه اي را روي مواد بگذاريد.

 

4- نان را در آلومينيوم پيچيده سپس به مدت 5 دقيقه در فر بگذاريد تا پنير آن ذوب شده و ساندويچ كمي گرم شود.

 

5- ساندويچ را از فر خارج كرده با كارد به صورت رول بريده و همراه با سيب زميني سرخ كرده ميل كنيد.

 

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک