آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش گرفتن روغن قلم گوساله

240 بار دیده شده

آموزش گرفتن روغن قلم گوساله

مواد لازم پخت قلم گوساله :
قلم گوساله: چند تا ! (بهتر است هنگام خرید قلم آن را چند تکه کنید که داخل قابلمه جا شود)
سرکه : یک استکان
قابلمه بزرگ


طرز تهیه قلم گوساله :
یکی از چیزهایی که هم خیلی خاصیت دارد و هم خورش ها و آش ها را خیلی خوشمزه می کند،‌ قلم گوساله است. یعنی بهتر است از اول که داریم خورش یا آش می پزیم، قلم را هم بیندازیم داخل یک قابلمه تا آخر پخت حسابی عصاره اش را پس بدهد. اما ممکن است قابلمه کوچک باشد و قلم جا نشود.


قلم ها را می ریزیم داخل قابلمه و سرکه را روی آن می ریزیم. مقدار زیادی هم آب داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم پنج شش ساعت با شعله ملایم بپزد.

 

               

وقتی پخت، شعله خاموش می کنیم و می گذاریم سرد شود


بعد از همین زمانی که گفته شد، شعله را خاموش می کنیم و می گذاریم سرد شود.


بعد از اینکه سرد شد، قلم ها را حسابی می تکانیم و به همراه عصاره به دست آمده، در ظرف در بسته در فریزر نگهداری می کنیم. قلم ها را هم دور می اندازیم. هر وقت آش یا خورش به خصوص قورمه سبزی درست کردیم، یکی دو قاشق از این عصاره را در آن می ریزیم و به هنر آشپزی خود درود می فرستیم.


نکته۱: علت استفاده ازسرکه این است که سرکه باعث می شود تمام عصاره و کلسیم قلم از آن جدا شود.
نکته ۲: زمان ریختن عصاره در آش یا خورش، حدود یک ساعت قبل از پایان پخت غذاست.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک