close
تبلیغات در اینترنت
آموزش تهیه سالاد پاستای اُرزو

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه سالاد پاستای اُرزو

223 بار دیده شده

آموزش تهیه سالاد پاستای اُرزو

مواد لازم سالاد پاستای اُرزو :

پاستای اُرزو  ۴۰۰ گرم
 روغن نباتی ۲ قاشق غذاخوری
 فلفل دلمه قرمز (خرد شده)  ۲ عدد
 ذرت  ۳۲۶ گرم
نخود فرنگی منجمد ۱۷۵ گرم
سیر له شده ۳ حبه
پودر پنج ادویه ۲ قاشق چایخوری
ژامبون گوشت ۲۸۰ گرم
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
سس لوبیا سیاه ۲۲۰ گرم
روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری


* نکته: پنج ادویه شامل دانه فلفل سیاه، انیسون، میخک، دارچین و رازیانه است.

طرز تهیه سالاد پاستای اُرزو :
پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کرده و زیر آب سرد آبکشی کنید.

در همین حال، روغن را در یک ووک گرم کرده و بعد فلفل، ذرت، نخود فرنگی، سیر و پودر پنج ادویه را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه تفت بدهید. ژامبون، سس سویا، سه چهارم سس لوبیا سیاه و پاستا روا هم اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه ی دیگر تفت بدهید. در آخر روغن کنجد را اضافه کرده و چاشنی سالاد را چک کنید.

باقی مانده سس لوبیا سیاه را در مایکروویو گرم کرده و مخلوط پاستا را در یک کاسه ریخته و سس گرم شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک