close
تبلیغات در اینترنت
آموزش تهیه املت هندی

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه املت هندی

253 بار دیده شده

آموزش تهیه املت هندی

املت یکی از غذاهای سریع است که انواع و اقسام مختلفی دارد. خانم های شاغل برای درست کردن شام ممکن است با کمبود وقت مواجه شوند. املت هندی یک غذای عالی برای خانم های شاغل کم وقت است.

 

مواد لازم برای تهیه املت هندی :

 تخم مرغ 3 عدد
 کره آب شده یا روغن 4 قاشق غذاخوری
 پیاز ریز خرد شده  3 قاشق غذاخوری
 زنجبیل تازه رنده شده سه چهارم قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند خرد شده 3 عدد
گوجه فرنگی ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شده 3 قاشق مرباخوری
زردچوبه کمی
شیر 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان کافی


طرز تهیه املت هندی :
تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک