close
تبلیغات در اینترنت
آموزش تهیه سالاد لوبیا سیاه

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه سالاد لوبیا سیاه

221 بار دیده شده

آموزش تهیه سالاد لوبیا سیاه

مواد لازم برای سالاد لوبیا سیاه :

 لوبیا سیاه پخته و آبکشی شده ۴۲۰ گرم
ذرت پخته یک و نیم فنجان
 پیازچه خرد شده یا موسیر  نصف فنجان
 فلفل هالاپینیو تازه بدون دانه و خرد شده نصف یک عدد
* گوجه فرنگی ریز بدون دانه و خرد شده ۳ عدد
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
آواکادو پوست کنده، بدون دانه و خرد شده ۱ عدد
شکر یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل برای طعم دار کردن
گشنیز تازه خرد شده نصف فنجان

 

* ۳ عدد گوجه فرنگی ریز ( بدون دانه و خرد شده) یا ۱ عدد فلفل دلمه قرمز (بدون دانه و خرد شده)


طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه :
یک کاسه بزرگ برداشته و به آرامی لوبیا سیاه، ذرت، پیازچه، فلفل هالاپینیو، گوجه یا فلفل دلمه، آبلیمو و روغن زیتون را مخلوط کنید. بعد خیلی آرام آواکادوهای خرد شده را هم در سالاد جای بدهید.


نمک و فلفل را اضافه کرده تا سالاد مزه دار شود. حالا به اندازه ای که تعادل اسیدی سالاد حفظ شود کمی شکر روی آن بپاشید. سالاد را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.


درست قبل از سرو، گشنیز تازه را اضافه کنید.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک