close
تبلیغات در اینترنت
آموزش تهیه ساندویچ زبان مکزیکی

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه ساندویچ زبان مکزیکی

296 بار دیده شده

آموزش تهیه ساندویچ زبان مکزیکی

آماده سازی و پخت ساندویچ زبان مکزیکی : 142 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه ساندویچ زبان مکزیکی :

 زبان گوساله 500 گرم
 پیاز متوسط 2 عدد
 نمک و فلفل به میزان لازم
برگ مو 2 عدد
ساقه کرفس 2 عدد
روغن کانولا 3 قاشق غذا خوری
لوبیا قرمز کنسروی 3 قاشق غذا خوری
فلفل هالوپینو خرد شده 1 عدد
آواکادو رسیده 2 عدد
پنیر لیقوان یا پنیر مکزیکی 150 گرم
گوجه فرنگی برش حلقه ای 2 عدد
کاهو به میزان لازم
خیار شور به میزان لازم
خامه ترش 1/2 فنجان

 

طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی :
در یک قابلمه آب، زبان،1 عدد پیاز،نمک،فلفل،ساقه کرفس و برگ بو را ریخته و بگذارید به مدت 2 الی 3 بپزد.

بعد از پخت پوست آن را گرفته و کالباسی برش بدهید. پیاز باقیمانده را خرد کرده و در ماهیتابه با حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه تفت بدهید.

لوبیا ها، نمک، فلفل هالاپینو و 3 قاشق غذا خوری آب لوبیا را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر تفت بدهید.

درون غذاساز ریخته تا پوره شود,بگذارید به دمای آشپزخانه برسد. پنیر را با مواد مخلوط کنید.
زبان ها را در ماهیتابه سرخ کرده تا دو طرف آن طلایی شود.

( در هنگام سرخ کردن نمک و فلفل روی آن بپاشید) خمیرنان را در آورده و با یک قاشق از مواد پوره شده درون آن پخش کنید.

ورق های زبان را به ردیف بچینید. گوجه و خیار شور را هم بگذارید. روی آن خامه ترش و کاهو را در آخر.

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک