close
تبلیغات در اینترنت
آموزش تهیه مرغ حلقه ای

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه مرغ حلقه ای

365 بار دیده شده

آموزش تهیه مرغ حلقه ای

مواد لازم برای مرغ حلقه ای :

 آرد سفيد300 گرم(3 پیمانه)

 خامه3 قاشق سوپخوری

نمک1/2 قاشق مرباخوری

 گشنيز خرد شده يا خشک2-3 قاشق سوپخوری

آب300ميلي ليتر (2 پیمانه)

ماء الشعیر1/4 پیمانه

مرغ پخته خرد شدهيک عدد سينه

زرشک3-4 قاشق سوپخوری

آبليموبه دلخواه

نمک و فلفلبه ميزان لازم

پنير پيتزابه دلخواه

پياز درشت1 عدد

روغنبرای سرخ كردن

 

طرز تهيه مرغ حلقه ای :

ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنيز و ماء الشعیر را با هم مخلوط كرده و آب را كم كم اضافه می كنيم تا خمير لطيفی بدست بياید و به دست نچسبد (البته به نظر من این مقدار آب خیلی خیلی زیاد بود من مجبور شدم یک پیمانه دیگر آرد اضافه کنم تا خمیر درست شود)

خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20 دقيقه استراحت می دهيم.

 

خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20 دقيقه استراحت می دهيم

 

 

 

پیاز و مرغ و فلفل دلمه ای و زرشک و نمک و فلفل و آبلیمو و پنیر را با هم مخلوط می کنیم و می پزیم

 

پياز را خرد كرده و سرخ می كنيم. سينه مرغ خرد شده و فلفل دلمه را به پياز اضافه كرده و با نمک و فلفل تفت می دهيم. سپس زرشک را اضافه كرده و مخلوط می كنيم. در پايان آبليمو و پنير را اضافه می كنيم. و بعد از پختن اجازه می دهيم تا مواد سرد شود.

 

 

 

خمیر را پهن کرده و مواد را روی آن بریزید و به صورت رولت می پیچانیم

 

خمير را به 8 قسمت تقسيم كرده و هر قسمت را به صورت مستطيل (خيلی نازک) پهن كرده و مقداری از مواد را روی خمير چيده (از هر طرف 1 سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت می پيچانيم.)

 

 

 

دوسر رولت را به هم وصل كرده و فشار می دهيم و در روغن سرخ می کنیم

 

بعد دوسر رولت را به هم وصل كرده و فشار می دهيم (می توانيد دستتان را كمی خيس كنيد) و دو طرفش را در روغن سرخ می كنيم.

 

هر چقدر خمير را نازکتر صاف كنيد حلقه های تردتری را خواهيد داشت

 

هر قدر خمير را نازکتر صاف كنيد حلقه های تردتری را خواهيد داشت. اين غذا را بهتر است با سس قرمز ميل كنيد.

 

** می توانيد به جای مرغ و زرشک از ژامبون دودی مرغ و سس خردل و كمی پنير خامه ای استفاده كنيد، در كل مواد درونی بايد ترش مزه باشد.

 

اين غذا را بهتر است با سس قرمز ميل كنيد

 

غذای خیلی خوشمزه ای مخصوصا حالت کرانچی که دارد .

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک