close
تبلیغات در اینترنت
آموزش تهیه سالاد چند طبقه

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه سالاد چند طبقه

301 بار دیده شده

آموزش تهیه سالاد چند طبقه

آماده سازی :45 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه سالاد چند طبقه برای 5 نفر

 

کلم قرمز بسیار ریز خرد شده 1/4     عدد  
سیب زمینی  آب پز، رنده یا نگینی خرد شده   2     عدد  
خیار شور بزرگ خرد شده نگینی 2     عدد     
ژامبون مرغ در صورت تمایل، خرد شده نگینی 3     عدد 
ذرت پخته شده    1     بسته
هویج  رنده شده   2     عدد
شوید تازه و خرد شده   3     قاشق غذا خوری
 سس خردل     به میزان لازم
سس مایونز  به میزان لازم 
روغن زیتون    به میزان لازم  
آبلیمو به میزان لازم 
نمک فلفل به میزان لازم    

 
طرز تهیه سالاد چند طبقه:
برای تهیه سالاد چند طبقه از ظروف مخصوص ژله میتوان استفاده کرد که جلوه بهتری دارد..
 
ظرف را خیس میکنیم و یک کیسه فریزر را برش زده و داخل ظرف گذاشته و خوب به دیواره میچسبانیم.باید مقداری از کیسه بیرون ظرف بماند. از سس مایونز و خردل و نمک و فلفل و ابلیمو و روغن زیتون یک سس تهیه میکنیم ..
 
کلم خرد شده را با مقداری از این سس مخلوط کرده و 1/3 ظرف را با این مواد پر میکنیم و با قاشق خوب فشار میدهیم. در مرحله بعدی سیب زمینی و خیار شور و ژامبون را با این سس مخلوط کرده و لایه بعدی را مانند کلم میسازیم .
 
سپس شویدهای خرد شده را روی لایه سیب زمینی پخش میکنیم و در اخر مخلوط هویج و ذرت و سس را میریزیم و مجددا با قاشق فشار میدهیم و در اخر کیسه فریزر باقیمانده از لبه ظرف را روی سالاد میکشیم و برای حداقل یک ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد .
 
زمان سرو روی سالاد را باز کرده مثل ژله برمیگردانیم و کیسه را از روی ان برمیداریم ....
 
قابل ذکر است که نباید سس اماده شده ابکی باشد..

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک