close
تبلیغات در اینترنت
آموزش تهیه کوکوی بادمجان و فلفل دلمه ای

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه کوکوی بادمجان و فلفل دلمه ای

290 بار دیده شده

آموزش تهیه کوکوی بادمجان و فلفل دلمه ای

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

 بادمجان خردشده 3 پیمانه
فلفل دلمه‌ای رنگی خردشده 1 پیمانه
پیاز خردشده  1 عدد
 جعفری خردشده 1.2پیمانه
تخم‌مرغ 5 عدد
آرد 1 پیمانه
روغن زیتون 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کوکو بادمجان و فلفل :
ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشویید سپس آنها را به صورت حلقه‌ای برش دهید و هرکدام از حلقه‌ها را هم از وسط به دو نیم کرده، آنها را در یک سبد مناسب بریزید، روی آنها نمک بپاشید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس آنها را آبکشی کنید و در سبدی بریزید تا آبشان گرفته شود.

در یک‌ کاسه مناسب تخم‌مرغ‌ها و روغن زیتون را خوب با هم مخلوط کنید سپس پیاز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط کنید. حالا فلفل دلمه‌ای‌های رنگی و تکه‌های بادمجان را هم به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در انتها آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به‌خوبی باهم مخلوط شوند.

یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید. اکنون مواد کوکو را داخل تابه ریخته و آن را با پشت قاشق کاملاً پخش کنید و صبر کنید تا یک طرف کوکو کاملاً سرخ شود. کوکو را برش داده و هر برش را برگردانید تا آن طرف کوکو هم برشته شود سپس آن را سرو کنید.

فوت و فن :
اگر بادمجان با پوست دوست ندارید می‌توانید بادمجان‌ها را پوست گرفته و در کوکو بریزید.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک