آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه غذای مقوی برای صبحانه

243 بار دیده شده

آموزش تهیه غذای مقوی برای صبحانه

مواد لازم برای کاسه صبحانه :

 جو دو سر ۶ قاشق غذاخوری
پرتقال ۲ عدد
 ماست نصف فنجان
* کشمش، انواع آجیل  ۶۰ گرم


* کشمش، انواع آجیل، توت خشک و انواع دانه ها (مثل کنجد، تخم کتان، تخمه کدو و ….)  ۶۰ گرم

طرز تهیه کاسه صبحانه :
جوها را به همراه ۴۰۰ میلی گرم آب داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید، گاهی آن را هم بزنید و بگذارید برای ۴ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.

در همین حین پوست پرتقال ها را بکنید و آن ها را خرد کنید.

پوره جو را در کاسه ریخته و یک قاشق ماست به آن اضافه کنید، حالا بقیه مواد را روی پوره بریزید و میل کنید.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک