close
تبلیغات در اینترنت
آموزش لقمه دال عدس و سس ارده

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش لقمه دال عدس و سس ارده

271 بار دیده شده

آموزش لقمه دال عدس و سس ارده

مواد لازم برای لقمه دال عدس و سس ارده :

دال عدس1/2 فنجان

 آب2 فنجان

 بلغور ريز3/4 فنجان

 روغن زيتون2 قاشق غذاخوری

پياز ريز خرد شده1 عدد

زيره سابيده2 قاشق چایخوری

فلفل قرمز پرک1 قاشق چایخوری

پيازچه خردشده1 عدد

جعفری خردشده2 قاشق غذاخوری

نمک1/2 قاشق چایخوری

نان لواش6 تکه 20 در 30

فلفل قرمز کبابی3/4 فنجان

کلم پيچ نازک رنده شده2 فنجان

سس اردهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه لقمه دال عدس و سس ارده:

دال عدس را با آب روی حرارت 20 می پزيم.

 

حرارت را خاموش می کنيم و بلغور را اضافه می کنيم .30 دقيقه صبر مي کنيم تا بلغور آب را به خودش بکشد و نرم شود.

 

در اين فاصله پياز را در روغن تفت مي دهيم تا شفاف شود. زيره و فلفل قرمز را اضافه می کنيم و کمی تفت می دهيم.

 

مخلوط پياز و نمک و جعفری و پيازچه را به دال عدس و بلغور اضافه می کنيم و صبر می کنيم تا خنک شود.

 

مي توانيم مخلوط را در غذاساز يا ميکسر يا با گوشت کوب له کنيم. و می توانيم در فريزر در ظرف در بسته نگه داريم.

 

روی نان یک لایه خمیر فلفل قرمز و مخلوط دال عدس و کلم را می ریزیم و نان را می پیچیم

 

برای درست کردن لقمه يک لايه خمير فلفل قرمز روی نان می ماليم. يک لايه از مخلوط دال عدس و بعد کلم ريز شده روی آن می گذاريم و نان را می پيچيم.

لقمه ها را در کنار سس ارده سرو می کنيم تا لقمه ها را داخل سس بزنيم و ميل کنيم!

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک