close
تبلیغات در اینترنت
روش پخت مرغ اسپانیایی

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

روش پخت مرغ اسپانیایی

320 بار دیده شده

روش پخت مرغ اسپانیایی

مواد لازم برای مرغ اسپانیایی :

 ران مرغ بدون پوست و استخوان  ۸ عدد
پیاز خرد شده ۳ عدد
 پاپریکا ۲ قاشق چایخوری
عصاره و خلال پوست لیمو ترش یک عدد
جعفری مقداری
عصاره مرغ ۱۵۰ میلی گرم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه مرغ اسپانیایی :
فر را با حرارت ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف بزرگ مخصوص فر برداشته و همه مواد تشکیل دهنده را داخل ظرف ریخته و با دست خوب مخلوط کنید.

۴۵ دقیقه زمان لازم است تا مرغ بپزد. ۲۰ دقیقه بعد از اینکه ظرف را داخل فر گذشتید پیازها را هم بزنید. اگر مرغ ها طلایی رنگ و پیازها نرم شدند پس زمان طبخ کامل شده و می توانید آن را از فر دربیاورید.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک