close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه تارت توت فرنگی

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

طرز تهیه تارت توت فرنگی

289 بار دیده شده

طرز تهیه تارت توت فرنگی

 اگر می خواهید مهمان های تان را با یک دسر متفاوت غافلگیر کنید، پیشنهاد می‌کنیم این دسر را درست کنید. تارت توت فرنگی یکی از انواع تارت هایی است که هم خوشمزه و هم بسیار زیبا است. درست کردنش هم کار سختی نیست. می توانید با تعدادی مواد ساده یک تارت فوق العاده درست کنید که همه انگشت به دهان بمانید.


 مواد لازم برای خمیرتارت

  •  2 /1 پیمانه شکر    
  •  2 /1 1 پیمانه آرد    
  • 150 گرم کره   
  • 8 /1  ق چ نمک   
  • 3-2 ق س آب سرد


مواد لازم برای کرم کاستارد

  •  2/1 و 1 پیمانه شیر  
  • 2/1 پیمانه پودر قند
  • 1 ق س سر پر آرد  
  • 2 عدد زرده تخم‌مرغ    
  •  1 ق س کره    
  • 8 /1 ق چ وانیل     
  • 1 ق س سر پر نشاسته ذرت  
  • مقداری توت‌فرنگی دو نیم شده


طرز تهیه:

1.  برای آماده کردن خمیر تارت آرد، نمک و شکر را در کاسه‌ای گود ریخته، چند بار الک کنید. کره را به قطعات ریز خرد کرده و به کاسه اضافه کنید.

2. با نوک انگشتان کره را به خورد آرد دهید، تا مخلوط به شکل خرده نان در آید. سپس آب سرد را آرام آرام اضافه کنید تا مواد خمیری شوند.

3.  این خمیر را به آرامی  تا جایی ورز دهید که مواد به خوبی مخلوط شوند. اگر مواد بیشتر از حد ورز داده شود، خمیر تارت سفت می‌شود. خمیر را به مدت نیم ساعت در کیسه پلاستیکی در یخچال استراحت دهید.

4. سپس آن را درسطح آرد پاشی شده، با وردنه پهن کنید و به اندازه قالب برش بزنید. خمیر را در محفظه قالب پهن کنید. بعد از اینکه همه خمیر قالب زده شد، با چنگال چند سوراخ در کف تارت ایجاد کنید.

5. پس از آن قالب را در فر از پیش گرم شده با 200 درجه سانتیگراد قرار بدهید. بعد از این مدت قالب را بیرون آورده ، بگذارید تارت‌ها خنک شوند.


روش تهیه کرم کاستارد:

1. ابتدا آرد، نشاسته ذرت و پودر قند را در شیر سرد حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط را مدام هم بزنید تا غلیظ شود.

2. در ظرفی دیگر زرده‌ها را با وانیل مخلوط کرده و با همزن برقی هم بزنید. سپس آن را به مخلوط اولیه اضافه کنید و سریع هم بزنید تا تخم‌مرغ در مایه نبندد. به مدت یک تا دو دقیقه مخلوط را روی حرارت ملایم هم بزنید.

3. پس از آن کره را به مواد اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. زمان دهید تا  کرم سرد شود.

نکته: برای اینکه کرم تا زمانی که سرد می شود رویه نبندد، باید هر از گاهی آن را هم زد یا اینکه با محافظ غذا روی آن را پوشاند طوری که محافظ با سطح کرم تماس داشته باشد.

4. نان‌های تارت را از قالب در آورده و در آنها کرم کاستارد بریزید. روی تارت‌ها  را با توت فرنگی نیمه شده و کمی خامه تزیین کنید.


یه جور دیگه

- اگر عجله داشتید می توانید کرم کاستارد آماده تهیه کنید و طبق دستور روی بسته آن را درست کنید.

-به جای کرم کاستارد می‌توانید از خامه فرم گرفته شیرین هم روی نان‌های تارت بریزید. به این ترتیب تارت‌های‌تان سریع‌تر آماده می‌شوند.

از کجا بخریم؟

- کرم کاستارد را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک