close
تبلیغات در اینترنت
آموزش تهیه مربای شقاقل

آموزش آشپزی را سوم

آموزش تزئینات میوه آرایی

طرز تهیه غذا های ایرانی و خارجی, و تزیین مواد غذایی , میوه آرایی

رزرو هتل های مشهد
  • جدیدترین پیشوازها
  • جدیدترین آواها
  • آخرین اخبار موسیقی
  • گالری عکس
  • آهنگ زنگ موبایل

آموزش تهیه مربای شقاقل

285 بار دیده شده

آموزش تهیه مربای شقاقل

مواد لازم :

 شقاقل ۱۰۰۰ گرم
 شکر  ۱۰۰۰ گرم

 

طرز تهیه :
شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد بخیسانید و روزی سه بار آب آن را عوض کنید. سپس پوست آن را با چاقو پاک نموده آب را جوش آورده شقاقل ها را مدت یک ساعت بجوشانید.


آنگاه آبش را مجدداً عوض، نموده یک بار دیگر جوش داده خوب که شقاقل ها پخته شد، از روی گاز برداشته باز مدت دو روز در آب سرد بخیسانید و در طی این دو روز باز روزی سه بار آب آن را عوض کنید.


سپس شکر را مات نموده، شقاقل را از آب بیرون آورده در شکر مات شده ریخته مدت یک الی یک ساعت و نیم بجوشانید. (می توان به جای شکر از عسل استفاده کرد) در آخر کار مقداری گلاب و هل به آن اضافه کنید.

ریشه گیاه شقاقل از نظر طبیعت طبق نظرحکمای طب سنتی کمی گرم و تر می باشد و از نظر خواص بازکننده انسداد مجاری عروق، مبهی (افزاینده میل جنسی) و گرم کننده می‏ باشد و برای گرم کردن معده و کلیه و کبد تاثیر بسزایی دارد.

اشتها را کاهش می‏ دهد و ممکن است ایجاد سردرد نماید از این نظر باید با عسل خورده شود و مربای آن با عسل مضرات آن را برطرف می کند .
مقدار خوراک آن تا 20 گرم است .خواص دارویی آن تا 4 سال باقی می ماند.

مطالب مرتبط

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

کد وبگذار
خرید بک لینک